Zo vraag je HEM ten dans

Op een feestje word je regelmatig gevraagd om te dansen, maar steeds niet door die ene jongen die je aandacht trekt. Omdat hij goed kan dansen, maar eigenlijk ook omdat je hem erg aantrekkelijk vindt. Wat kan je doen? Want het is toch “not done” om als dame op een man af te stappen en hèm te vragen? Natuurlijk kan je het initiatief nemen! Dit is wat jij kan doen om hem ten dans te vragen.

– Maak er een grapje van. Vraag hem of hij in staat denkt te zijn jou goed te kunnen leiden. Door hem uit te dagen, ben je er gegarandeerd van dat hij jou alle hoeken van de dansvloer wilt laten zien.
– Complimenteer hem. Vertel hem dat je avond niet compleet is als jullie niet samen een dansje hebben gedaan. Het zal zijn ego strelen en je hoeft waarschijnlijk niet bang te zijn dat hij je in het vervolg nog over het hoofd zal zien.

Als het tegen je ego ingaat om een man te vragen, kan je kan natuurlijk ook op de dansvloer al je shines-kunsten uit de kast halen. Zorg dat jij ‘shined’, zodat hij je wel moèt vragen. Zet hem op, girl 😉

Kan ik alleen naar een salsa feestje?

Hoe krijg ik mijn vriend op salsa?

Waar let ik op bij het kopen van salsaschoenen?

SalsaBuddy is jouw maatje in de salsawereld. Wij helpen jou met alles wat te maken heeft met Salsa. In SalsaBlog lees je allerlei zaken die jij wilt weten om een echte salsa diva te worden. In de salsawereld horen natuurlijk ook de juiste paar salsa dansschoenen. SalsaBuddy heeft een online dansschoenenwinkel met een unieke collectie salsaschoenen, zowel voor de beginner als de meergevorderden. De salsa dansschoenen van SalsaBuddy zijn onmisbaar in jouw salsa wereld en daarom kun je onze dansschoenen online bestellen.