De Sensitieve danser

De sensitieve danser is ook dansgericht, maar laat vooral jou beter dansen. Hij tast aan het begin van een dans je niveau af past zich aan jou aan. Deze danser maakt connectie, houdt oogcontact en beschermt je van alle gevaren op de dansvloer. Hij speelt met de muziek en pakt gemakkelijk alle breaks. Zijn missie is pas geslaagd als jij met een glimlach van de dansvloer stapt.

Hoe herken je hem?
Wanneer je hoffelijk ten dans wordt gevraagd, is er een grote kans dat je met een sensitieve danser te maken hebt. In de eerste noten van de muziek weet je het zeker. De sensitieve danser begint met wat gemakkelijke moves en zal zijn niveau langzaam opbouwen. Zodra hij merkt dat het niveau te hoog wordt voor jou, doet hij een stapje terug en zal hij op jouw niveau blijven dansen.

Tips 
Geniet vooral van deze dans, want de sensitieve danser helpt jou om je salsamoves echt goed te oefenen en laat je vooral genieten van de muziek. Als je erg hebt genoten van de dans, kun je zeker aan hem voorstellen om later op de avond nog een dansje samen te doen.

De Opdringerige danser

Casanova

De Acrobatische danser