De Opdringerige danser

De opdringerige danser benadert je als zijn prooi en eenmaal op de dansvloer heb je het gevoel niet meer van hem af te kunnen komen. Zijn vrouw-gerichte aanpak is te overweldigend. Hij danst steeds net even te dicht tegen je aan en door zijn stevige frame is daar bijna geen ontsnappen aan. Je kan er vergif op innemen dat hij je na de dans op de dansvloer wilt houden voor nog een ritje en je zult goede argumenten moeten hebben om hem daarvoor vriendelijk te kunnen bedanken.

Hoe herken je hem?
Je kan de opdringerige danser herkennen door zijn vasthoudendheid om met je te willen dansen, maar helaas merk je deze stijl vaak pas als je al op de dansvloer staat en hij je dicht tegen zich aanduwt.

Tips
Wanneer je merkt dat een man iets te dicht bij komt, kun je hem een signaal geven door jouw frame wat steviger vast te houden. Dit doe je door de spanning in je armen te verhogen. Door jouw strakkere frame zal het lastiger worden voor deze man om dicht bij te komen en vaak snapt hij ook de hint wel. Mocht hij toch blijven opdringen kun je eerst vriendelijk zeggen dat je het niet prettig vindt om op deze manier te dansen. Wordt hij echt vervelend? Bedank hem dan vriendelijk voor de dans en loop weg. Niemand heeft het recht om dichter bij jou te dansen dan jij wilt.

Casanova

De Acrobatische danser

De Sensitieve danser