Kan ik alleen naar een salsafeestje?

Het is vrijdagavond, het weekend staat voor de deur en uit je radio hoor je al die heerlijke salsamuziek. Zou het niet heerlijk zijn om de voetjes van de vloer te gooien en je avond te vullen met wat mooie salsamoves?

Je belt je beste vriendin op, maar helaas kan zij niet. De whatsapp groep van je les dan, maar ook hier heeft iedereen plannen. En nu? Kan je alleen naar een salsafeesje?

Ja natuurlijk !

Het lijkt misschien een beetje eng, en uiteraard met iemand naast je zijde kan het ook erg gezellig zijn. Maar dat je alleen bent hoeft nog niet te betekenen dat kan gaan dansen.

Dit zijn de voordelen van alleen naar een feestje gaan:

  • Je kan zo lang gaan als jij maar wilt. Niemand die gaat zeggen dat hij of zij naar huis wilt, of je probeert over te halen nog even te blijven als je er klaar mee bent.
  • Je kan helemaal losgaan met je salsa moves zonder dat een bekende dat ziet
  • Je wordt sneller gevraagd. Mannen stappen minder snel op een dame af als zij in een groepje staat, ze zijn dan sneller bang om afgewezen te worden. Helemaal als je met een andere man naar een feestje gaat en daar bij staat, kan dat behoorlijk wat mannen afschrikken. Sta je in eentje, dan zal je merken dat je sneller wordt gevraagd.

Dus, mocht je binnenkort echt zin hebben om te dansen maar kan er niemand met je mee. Trek je stoute salsa schoenen aan en ga naar dat feestje! Mocht je het helemaal niks vinden, ben je zo ook weer weg 🙂

Waar let ik op bij het kopen van salsaschoenen?

Kan je salsa leren van een video?

SalsaBuddy is jouw maatje in de salsawereld. Wij helpen jou met alles wat te maken heeft met Salsa. In SalsaBlog lees je allerlei zaken die jij wilt weten om een echte salsa diva te worden. In de salsawereld horen natuurlijk ook de juiste paar salsa dansschoenen. SalsaBuddy heeft een online dansschoenenwinkel met een unieke collectie salsaschoenen, zowel voor de beginner als de meergevorderden. De salsa dansschoenen van SalsaBuddy zijn onmisbaar in jouw salsa wereld en daarom kun je onze dansschoenen online bestellen.